La Policia Local tindrà nova seu

22/12/2021
Les obres de reforma del local social de Mont Paradís estan 100% subvencionades per la Diputació de Barcelona.
Aquest 2022, la Policia Local tindrà nova seu. La comissaria nova s’ubicarà al local social de Mont Paradís. La reforma dotarà l’edifici d'una nova distribució, de nous accessos i d’una nova instal·lació d’aigua, llum, seguretat i antiincendis.

La nova seu tindrà el punt d’atenció al públic a l’entrada i la resta de l’edifici es dividirà en dues ales. A l’ala est, hi haurà les oficines i despatxos. A l’ala oest, els vestuaris i la zona d’office.

El projecte preveu la pavimentació de l’exterior per garantir l’accés de les persones amb diversitat funcional i dels vehicles del cos.

Les obres estan adjudicades a l'empresa IBERLAND INMUEBLES Y REFORMAS, SL per un import d'adjudicació de 305.244,643€ i 23.519,51 € de millores d’obra.

Aquests treballs estan 100% subvencionats per la Diputació de Barcelona a través del programa general d'inversions del 2021.
 
 
Els treballs van començar la setmana passada i es preveu que l’obra s’enllesteixi al llarg del 2022.

Quina diferència hi haurà amb l’antiga seu?
La nova seu de la Policia Local serà més funcional, s’adaptarà millor a les necessitats del cos i oferirà més espai i privacitat a la població usuària. També serà una seu paritària, amb un vestidor per a dones i un vestidor per a homes amb les mateixes condicions.

A banda de la millora d’espai i de servei, el trasllat de la comissaria també està motivat pel fet d’estar situada al costat d’un edifici patrimonial, Can Coromines. Un cop alliberat l’espai s’hi podran establir possibles futurs projectes.