Possibles afectacions de trànsit a l'avinguda Castell de Montbui

24/1/2020
A causa dels treballs d'enderrocament del mur de Can Traver els dies 27 i 28 de gener es poden produir afectacions a la via.
Per seguretat s'està actuant al mur perimetral de la finca de Can Traver, amb façana a l'Avinguda Castell de Montbui. Els últims episodis de vent i pluja han afectat la part del mur més malmesa i s'ha considerat necessari executar de forma immediata el buidatge de les terres de la finca de Can Traver i l'enderrocament de la part del mur afectada, de manera que es pugui garantir l’estabilitat del mur i les terres que conté.

Els treballs han començat el 24 de gener i s’allargaran fins el 27 i el 28 de gener. La majoria dels treballs es faran des de l'interior de la finca, de manera que no està previst que s’hagi de tallar l'avinguda Castell de Montbui. 
Tot i això, s'ha cregut convenient avisar la població i les famílies de l’Institut Maria de Bell-lloc especialment, de la possibilitat que s’hagi de regular el pas alternatiu del trànsit o es produeixi alguna altra afectació a l'avinguda Castell de Montbui per seguretat, en algun moment puntual de l’enderroc.