#PostadeSolBiR

9/6/2021
Arriba el concurs fotogràfic de Bigues i Riells del Fai amb l’entorn natural com a protagonista.
De l'1 al 27 de juny l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai organitza el concurs #PostadeSolBiR. La població ha de fer una fotografia d’una posta de sol al municipi durant el mes de juny i penjar-la a les xarxes fent servir el hashtag #PostadeSolBiR, etiquetant el consistori.

Així doncs, es tracta de publicar una imatge d’una posta de sol a Bigues i Riells a Instagram, Facebook o bé TikTok, des d’un perfil públic, i fer servir l’etiqueta ajbiguesiriells i el hashtag del concurs. L'últim dia per concursar és el diumenge 27 de juny.

El consistori premiarà les tres millors fotografies que s'hagin presentat. Els premis seran tres vals de 50 euros per gastar a un restaurant del municipi abans del 30 de novembre de 2021.

 
 
Hi haurà un jurat reunit per a l'ocasió i el seu veredicte es donarà a conèixer abans de l'inici del cinema a la fresca de la Festa Major de Bigues, dimarts 29 de juny al vespre.

Un cop passada la Festa Major de Bigues les fotografies del concurs s'exposaran al vestíbul del Centre Cívic i Cultural el Rieral.