Les preinscripcions per a l'educació infantil, primària i ESO es faran entre el 13 i el 22 de maig i les dels postobligatoris es faran més endavant

7/5/2020
L'escola bressol municipal La Puput també obre ara el tràmit i el Consistori insisteix en la importància de fer les preinscripcions de manera telemàtica.


Més informació

Institut Maria de Bell-lloc
Correu electrònic: a8060915@xtec.cat / Web
Escola El Colomer
Correu electrònic: escolaelcolomer@xtec.cat / Web
Escola El Turó
Correu electrònic: a8014747@xtec.cat / Web
Escola Bressol La Puput
Telèfon: 938 65 88 00
 
El Departament d'Eduació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que s'obren les preinscripcions per a l'educació infantil, primària i ESO del 13 al 22 de maig. La Generalitat ha destacat la importància de fer la major part dels tràmits de manera telemàtica.
El tràmit es podrà fer sencer en línia, a través del portal preinscripció.gencat.cat. D'aquesta manera, s'elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda pel formulari telemàtic i l'enviament de la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.
En cas de les famílies que no disposin d'Internet i ateses les circumstàncies extraordinàries per la Covid-19, s'habilita un període de preinscripcions de forma presencial, només amb cita prèvia, del 19 al 22 de maig. Es podrà demanar cita prèvia a través dels webs de cadascun dels centres, publicats al marge esquerra, i des del web del Departament d'Educació, durant tot el dia.
 
 
La Generalitat també ha explicat que les preinscripcions per als cursos postobligatoris es faran més endavant. En el cas del batxillerat es faran del 27 de maig al 3 de juny. Pel que fa als cicles de Grau Mitjà de Formació Professional i d'Arts Plàstiques i Disseny es tramitaran del 2 al 8 de juny. En el cas dels cicles de Grau Superior de Formació Professional i d'Arts Plàstiques i de Disseny, es podrà fer la preinscripció del 10 al 17 de juny.
Escola Bressol Municipal La Puput

A Bigues i Riells disposem d'una escola bressol municipal: La Puput. Aquest centre obrirà les preinscripcions el 18 de maig. Enguany, atesa la situació actual, es demana a les famílies que facin servir l'opció de la preinscripció telemàtica que estarà disponible a la seu electrònica de l'Ajuntament de Bigues i Riells.

Així i tot, per a les persones que no disposin d'Internet, es podrà realitzar el tràmit a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, de manera presencial amb cita prèvia, demanant-la al telèfon de la Puput, 938 65 88 00.