Presentació del curs 2018-2019

20/9/2018
El Consistori i els representants dels centres educatius del municipi es troben per encarar el nou any escolar.
Dimecres 19 de setembre ha tingut lloc la tradicional trobada entre els representants dels centres educatius de Bigues i Riells i el Consistori per presentar el curs escolar 2018-2019.

L'alcalde Joan Galiano, la regidora d'Ensenyament, Mayte Escobar, la cap de Serveis a les Persones, Marta González, la directora de la Biblioteca, Marta Alòs, una de les psicòlogues municipals, i un agent de la Policia Local s'han reunit amb les representants dels centres educatius del municipi: de l'escola El Turó, de la llar d'infants municipal La Puput i de l'Institut Maria de Bell-Lloc.

A última hora, els representants de l'escola El Colomer no han pogut assistir a la trobada però se'ls farà arribar la informació.

L'objectiu de la trobada era, per part de la Regidoria d'Ensenyament, començar el curs
aportant tota la informació als centres sobre els recursos educatius municipals que tenen a la seva disposició, com és el nou Servei d'Escolta Assessorament i Mediació, que ha engegat el Consistori.

A més, d'oferir un espai d'intercanvi d'opinions i de visions de la situació actual als responsables dels centres, com ara poder fer peticions per al curs que comença o bé conèixer l'estat de les beques o bé de la socialització de llibres.
L'Ajuntament de Bigues i Riells té la voluntat de ser part de la comunitat educativa municipal, fent el seu paper sense interferir en la feina de les escoles, sense fer política sinó oferint serveis i recursos complementaris.Aquesta voluntat també ha estat plantejada i acceptada per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que valora molt positivament la feina del Consistori.