El programa Anem al teatre, per primer cop al Teatre Auditori Polivalent

8/2/2019
Dimarts 5 de febrer els alumnes de primària de l'Escola El Turó van poder gaudir d'obres de teatre en anglès al nou equipament cultural.


* Trobareu totes les fotografies del l'acte al Flickr del Consistori.
Dimarts 5 de febrer, els alumnes de 1r a 3r de primària i de 4t a 6è de primària de l'Escola al Turó van participar al programa Anem al teatre, promogut per la Mancomunitat de la Vall del Tenes i els centres educatius de la vall.

L'acte va tenir lloc per primera vegada al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells. Tant el professorat com els estudiants van valorar molt positivament l'experiència i van apreciar el nou equipament cultural.
Al llarg del matí de dimarts es van representar dues obres de teatre en anglès a càrrec de Theatre4schools: "Hansel and Gretel” i "Treasure Island". Després de cada representació els actors feien un col•loqui breu per tal que els nens i nenes demostressin la seva comprensió oral.
 
Anem al teatre és un programa finançat per la Mancomunitat de la Vall del Tenes, amb una contribució aquest any de 30.565 €, i pels centres dels municipis que formen l'ens, Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà de Vall i Lliça d'Amunt, amb una aportació de 83.000 €. També hi col•labora la Diputació de Barcelona.
Aquesta iniciativa ofereix espectacles d'arts escèniques i musicals als alumnes d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. La programació destaca per la qualitat artística i idoneïtat pedagògica de les obres. Una comissió d'experts selecciona les propostes escèniques i musicals més adients per a cada nivell educatiu.