Programa Singulars: Connecta Jove VO ofereix formació als joves de la comarca

5/2/2019
El Consell Comarcal impulsa l'ocupació promocionant les competències personals i professionals dels joves.
Pensat per a joves de 16 a 29 anys en situació d'atur que tenen motivació i interès per formar-se en un ofici, neix el programa Singulars: Connecta Jove VO. Aquesta iniciativa vol facilitar als joves a introduir-se al mercat laboral ajudant-los a definir i a construir el seu itinerari professional o bé retornar al sistema educatiu reglat.
Des del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Bigues i Riells es donarà a conèixer aquest programa impulsat pel Consell Comarcal a través de l'Espai Jove L@Cova. A grans trets es tracta d'un curs de manipulació, logística i magatzem de 95 hores, que inclou formació per a l’obtenció del carnet de carretoner amb places limitades.

Concretament les sessions seran als matins (de 8 a 13 hores) el programa lectiu treballarà diversos aspectes i competències:
- Sensibilització a la qualitat
- Tècniques d'emmagatzematge
- Prevenció de Riscos Laborals
- Seguretat en maquinària
- Teoria de la conducció de carretons
- Teoria dels primers auxilis
- Pràctiques tant de conducció com de primers auxilis
- Igualtat i Medi Ambient
Els interessats s'hi poden inscriure adreçant-se a l'Espai Jove L@Cova (Av/ Catalunya, 54), trucant al 938 656 445, a través del correu electrònic (elpunt@biguesiriells.cat) o bé del Facebook de l'espai (www.facebook.com/espaijove.lacova).