Protecció Civil organitza una recollida de béns per enviar a Ucraïna amb el suport del consistori

3/3/2022
Dissabte i diumenge 5 i 6 de març, de les 9.00 a les 14.00 hores es podrà portar menjar i material de primera necessitat al Centre Cívic i Cultural el Rieral.
Protecció Civil impulsa una campanya de recollida de béns bàsics per fer-los arribar a Ucraïna, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai.

Aquest dissabte 5 de març i diumenge 6 de març, des les 9.00 i fins a les 14.00 hores s'habilitarà un punt de recollida al Centre Cívic i Cultural El Rieral.

L'11 de març, diversos vehicles sortiran des del municipi en direcció a la frontera d'Ucraïna i passaran pel corredor humanitari de Polònia. L'enviament de Bigues i Riells del Fai s'entregarà al personal de l'ONU i de la Creu Roja a la frontera.
 
Què es pot dur?

Menjar
Cafè soluble instantani, cafè natural, xocolata, cacau, llet en pols, llet en pols infantil, llet en pols sense lactosa, conserves de carn o peix, pasta, arròs, sucre, fruits secs, galetes, sucs i farinetes infantils. No s'admetran productes amb envàs de vidre.

Béns de primera necessitat
Sacs de dormir, bolquers, compreses femenines i ulleres de protecció.

Material de primers auxilis
Gases estèrils, guants de làtex, xeringues, guix adhesiu, pegats anticremades, mantes tèrmiques, llanternes, analgèsics, betadine, silvederma, Linitul, Betatul i Furacin.