Protecció Civil i la Policia Local activats pel Coronavirus

12/3/2020
Els cossos de seguretat de Bigues i Riells estan atents al desenvolupament dels esdeveniments i a punt donar suport a la població. El Consistori augmenta les mesures de neteja a tots els equipaments municipals.
L’Ajuntament de Bigues i Riells està atent a les directrius de la Generalitat de Catalunya per la contenció del coronavirus. Des de dimecres s’ha suspès l’activitat als equipaments municipals i s’han tancat el Casal d’Avis el Bon Caliu, l’espai jove La Cov@, la biblioteca, el pavelló i el camp de futbol.

A hores d’ara, els centres cívics només obren en l’horari de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i del Punt d’Informació de Riells del Fai, que, a partir de dilluns 16 de març, redueixen els horaris d’atenció al públic de les 10.00 a les 13.00 hores.

Per ordres del Departament d’Ensenyament avui s’han tancat els centres educatius fins a nova ordre.

Activació de Protecció Civil i de la Policia Local als carrers

Actualment, des del Consistori s’ha reforçat la presència de la Policia Local i de Protecció Civil als carrers. Els cossos de seguretat de Bigues i Riells estan a disposició de la població. Ara mateix, patrullen el municipi per informar aquelles persones que estiguin exposades a situacions de risc.
 
 
 
Igualment els cossos de seguretat resten atents al desenvolupament dels esdeveniments per donar suport a la població.

Neteja a fons

L’Ajuntament de Bigues i Riells ha tancat diversos equipaments municipals al públic i aconsella minimitzar els tràmits presencials. Ara bé, el personal municipal dels diferents equipaments continua treballant en tasques de neteja a fons dels espais públics per tal de reduir riscos.
Normalitat al transport públic

El Consistori ha pogut parlar amb l’empresa Sagalés i assegura que es manté el funcionament habitual de les línies. Tot i així, l’empresa ha pres mesures preventives com la instal•lació de dispensadors de gel higienitzant a la flota d’autobusos i als punts d’atenció al client; la neteja i desinfecció intensiva dels vehicles, i la difusió entre els treballadors del pla d’actuació i recomanacions preventives al contagi.