Tot a punt per celebrar la Diada a Bigues i Riells del Fai

23/8/2023
El municipi festejarà l'11 de setembre amb música, ofrenes florals i parlaments.
L'11 de setembre, enguany, se celebrarà a la plaça de Miquel Bosch. L'acte començarà a les 11.00 hores amb una actuació musical a càrrec de Quinta Corda, una formació composta per Anna Carreras (violoncel) i Àlex Martín (violí/viola).

Seguidament, l'alcalde de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano, pronunciarà el discurs institucional i es procedirà a la hissada de la senyera i al cant dels Segadors, a càrrec de la Coral l'Amarant i de la Coral de Sant Vicenç de Riells del Fai.

L'ofrena floral del consistori i de les entitats del municipi donarà pas als concerts de Quinta Corda, de la Coral l'Amarant i de la Coral de Sant Vicenç de Riells del Fai.

Una ballada de sardanes a càrrec de La Cobla Sitgetana i l’Agrupació Sardanista de Bigues i Riells del Fai tancaran de la Diada del 2023.

 
 
10 de setembre: Pujada de torxes

En el marc dels actes de la Diada Nacional de Catalunya, el diumenge 10 de setembre es realitzarà un any més la tradicional caminada fins a les Roques Blanques.

Es faran dues sortides simultànies a les 20.30 hores: des del Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues i des del Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai.

El consistori aconsella pujar amb llanternes per poder il·luminar el camí fins a les Roques Blanques i qui ho desitgi pot portar entrepans per sopar tots plegats.