Radfem Raggatek, Empatitza Escape Room, Masterclass de ball i les Terrassetes guanyadores de la convocatòria de 16 a 29 anys dels Pressupostos Participatius

29/3/2021
Divendres 26 de març es va celebrar la 9a Assemblea Jove i en la nova modalitat d'inversions va vèncer la pista permanent de voleibol platja.
L'Ajuntament de Bigues i Riells ja ha celebrat la 9a Assemblea Jove. Si bé fa dues setmanes va ser el torn del jovent de menys edat decidir, divendres passat va ser el moment de les persones de 16 a 29 anys.

La tarda del 25 de març es va fer la presentació d'una desena de propostes, la votació grupal i la votació individual. Els resultats són la voluntat de les persones de 16 a 29 anys sobre en què gastar el 65% del pressupost de la regidoria de Joventut.

 
 
Les propostes guanyadores

El festival de música feminista, Radfem Raggatek, el joc d'escapisme sensibilitzador amb la diversitat funcional, Empatitza Escape Room, la masterclass de ball, les Terrassetes d'estiu i la pista permanent de voleibol platja van ser les guanyadores dels Pressupostos Participatius de Joventut 2021.

D'entre una desena de propostes, aquestes van ser les més votades, en un moment difícil per a la participació ciutadana i l'organització d'esdeveniments.

Tant les activitats com la inversió es portaran a terme durant el 2021 i encara que hagin estat proposades per persones de 18 a 29 anys i votades per joves de 16 a 29 anys, seran obertes a tothom.