Radfem Reggaetek, el festival feminista interseccional de música electrònica

28/5/2021
El 5 de juny el parc de Can Badell acollirà actuacions de punxa discs reconegudes, tallers d'estampació i jocs, en el marc dels Pressupostos Participatius de Joventut.
Dissabte 5 de juny, Bigues i Riells acollirà el Radfem Reggaetek. Aquest festival feminista interseccional de música electrònica és fruit dels Pressupostos Participatius de Joventut 2021.

Les seves organitzadores, les de l'Aquelarre Feminista BiR, van presentar aquesta activitat a la 9a Assemblea Jove, el 26 de març, i va ser una de les més votades.

Josep Anton Tripìana, regidor d'Infància i Joventut, ha explicat el retorn de les activitats participades: "Reprenem les activitats proposades als Pressupostos Participatius de Joventut amb la força d'una entitat molt potent, com és l'Aquelarre Feminista BiR".

 
 
El 5 de juny, de les 17.00 a les 23.00 hores, el parc de Can Badell serà l'escenari de les actuacions de les punxes discs de renom: DJ. Jolie, Dj. L-Blow i DJ. Moonada.

A més, hi haurà un taller d'estampació tèxtil (es recomana dur roba de cotó de color clar), un futbolí, jocs de taula i servei de terrassa. L'entrada és gratuïta, però cal reservar-la a la plataforma Entràpolis.
 
L'objectiu d'aquesta activitat és donar la benvinguda al bon temps i oferir un espai transinclusiu, on passar-ho bé de festa, amb seguretat.