Reconeixement a les persones majors de 90 anys

9/2/2021
El casal d'avis El Bon Caliu i el Consistori reten homenatge a aquest col·lectiu amb un obsequi a domicili.

Consulta el  vídeo de reconeixement.
L'Ajuntament de Bigues i Riells concedeix, anualment, una subvenció al casal d'avis El Bon Caliu. Enguany, la junta de l'entitat ha decidit destinar una part de l'import de la subvenció a fer un reconeixement per a les persones majors de 90 anys.

El president del casal, Jaume Vilaregut, i la secretaria, Rosa Maria Allosa van convidar la regidora de Serveis Socials, Mayte Escobar, a anar casa per casa repartint els obsequis. Es tracta d'un rellotge amb una placa on s'hi llegeix el nom i l'edat de cada persona reconeguda.

Per tant, s'han regalat rellotges personalitzats i, segons Vilaregut, en representació del reguitzell d'hores viscudes. El president del casal ha viscut l'acte amb molta emoció.
 
 
Mayte Escobar ha volgut transmetre la seva emoció: "Com a regidora ha estat un regal veure la il·lusió de les persones homenatjades, sobretot, atesa la duresa de la situació actual".

El repartiment dels rellotges ha estat enregistrat i el Consistori el compartirà en format vídeo a les seves xarxes socials i al seu perfil de You Tube.