Reobre físicament la biblioteca

1/10/2020
Es recomana la cita prèvia per fer ús dels serveis i la inscripció és obligatòria per a les activitats.
La biblioteca de Bigues i Riells torna a obrir les portes després de les restriccions per a la contenció de la pandèmia. S'ofereix servei les tardes, de dilluns a divendres, de 15.00 a 20.00 hores i els dijous al matí de les 10.00 a les 13.00 hores.

A partir d'aquesta tarda es podrà accedir físicament a la biblioteca, gaudir del seu fons i de les seves activitats. Per fer ús de l'espai, sigui triant documents, treballant a les taules o bé navegant als ordinadors, es recomana demanar cita prèvia per tal d'evitar aglomeracions i per assegurar la plaça.

De la mateixa manera, per tal de realitzar qualsevol de les activitats que organitza la biblioteca, la inscripció prèvia és obligatòria. Les reserves d'espai i d'activitats es poden fer trucant al telèfon 93 865 79 82 o bé enviant un correu electrònic a biblioteca@biguesiriells.cat.
 
 
Protocol

Un cop s'entri a la biblioteca caldrà passar pel taulell, inscriure's en un llistat de control de persones usuàries i presentar la declaració responsable que es facilitarà des del taulell. En el cas dels punts de lectura i de la sala infantil, hi haurà una limitació d'ús de dues hores segons l'aforament, per tal de garantir les mesures de seguretat i facilitar la rotació. Pel que fa al servei d'ordinadors hi haurà una limitació d'una hora.

Distintius

Els usuaris disposaran d'acreditacions que recolliran al taulell per tal de garantir l'aforament i la seva reserva o visita.