La Residència Els Saulons comença el pla de vacunació contra la COVID-19

13/1/2021
En el centre, que no s'ha registrat cap positiu en tota la pandèmia, es vacunarà el 100% dels residents i el 75% del personal.
Avui, 13 de gener, s'ha iniciat el pla de vacunació a Bigues i Riells. La residència Els Saulons ha començat aquest matí i es vacunarà el 100% dels seus residents i el 75% del personal. Aquest centre, no ha registrat cap cas positiu de COVID-19 en tota la pandèmia.

La gerència i direcció de la residència Els Saulons van avançar-se als protocols del Departament de Salut. És a dir, que abans que es digués, ja prenien la temperatura, ja no permetien que entrés cap treballador sense desinfectar-se rigorosament, ja restringien les visites i no deixaven que cap proveïdor entrés al recinte. De fet, Els Saulons es va confinar el 6 de març, 9 dies abans que ho ordenés el Departament.

 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, ha volgut destacar la bona gestió del centre: "L'equip de la residència de gent gran Els Saulons va ser valent i determinant en la presa de decisions per preservar la seguretat i salut de tots els usuaris des d'un inici. El fet que en 10 mesos de crisi sanitària aquesta residència no hagi comptabilitzat cap positiu gràcies a la gestió impecable és el millor exemple de la importància d'aplicar totes les mesures. Vull felicitar aquesta gestió i posar-la en valor perquè realment ha estat impressionant".

Des de la residència expliquen que han mirat de ser molt curosos al màxim però que també han tingut bona sort.