Restriccions de trànsit per la passada del Tres Tombs

8/3/2023
Diumenge 12 de març de les 12.00 a les 14.00 hores hi haurà afectacions en alguns carrers de Bigues.

Aparcament

Es podrà aparcar als camps de can Pruna i l'accés i la sortida es faran a través del carrer Camí de La Torre.
Diumenge 12 de març, se celebrarà la Festa dels Tres Tombs a Bigues i Riells del Fai, amb carros, cavalls, dinar popular, gitanes i carrosses, fet que provocarà restriccions i talls de trànsit al llarg del recorregut de la passada.

El carrer d'Anna Mogas, l’avinguda de Prat de la Riba, el passeig de la Baliarda, el camí del Pedregar i el carrer del Camí de la Torre seran les vies afectades.

La passada començarà a les 12.00 hores i tindrà una durada aproximada de dues hores. La sortida es farà des de davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral i anirà cap al carrer d'Anna Mogas fins a trobar el carrer del Camí de la Torre.

Seguidament, seguirà per l’avinguda de Prat de la Riba fins a la benzinera, on es farà mitja volta per tornar a repetir el recorregut en sentit contrari fins a arribar davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral.

Des d’aquí s’iniciarà al segona volta anant a trobar l’avinguda de Prat de la Riba pel Passeig de la Baliarda. La passada arribarà al final un cop les persones participants arribin, a la segona volta, a la cruïlla del carrer d'Anna Mogas amb el carrer del Camí del Pedregar.
 
 
Itinerari alternatiu
Qui hagi de travessar Bigues mentre duri la passada haurà de seguir l’itinerari següent:

L’entrada des de Santa Eulàlia o des de l’Ametlla del Vallès s’haurà de fer pel camí del Flix (accés des de la BV 1435), carrer del Camí de Santa Eulàlia, avinguda de Francesc Maspons i Anglasell, carrer del camí de Can Segimon, carrer del camí de la Torre i carrer d'Anna Mogas fins a la BP 1432 direcció Riells del Fai i Sant Feliu de Codines.

L'entrada des de Riells del Fai s’haurà de fer seguint el recorregut anterior en sentit invers. Aquesta ruta serà possible amb el pas alternatiu, en ambdós sentits de la marxa, entre el carrer del camí de Can Segimon i el carrer d’Anna Mogas.