Restriccions de trànsit per la passada dels Tres Tombs d’aquest diumenge

6/3/2024
Diumenge 10 de març de les 12.00 a les 14.00 hores hi haurà afectacions en alguns carrers de Bigues.
Diumenge 10 de maç Bigues i Riells del Fai celebrarà els Tres Tombs del 2024 amb carros, cavalls i carrosses, fet que provocarà restriccions i talls de trànsit en el recorregut de la passada. Les afectacions al trànsit a partir de les 12.00 hores i fins les 14.00 hores, aproximadament.

Recorregut i horari de la passada

La passada començarà a les 12.00 hores davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral i anirà cap al carrer Anna Mogas fins a trobar el carrer Camí de la Torre. Seguidament, la passada enfilarà per l’avinguda Prat de la Riba fins a la benzinera, on es farà mitja volta per tornar a repetir el recorregut en sentit contrari fins arribar davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral.

El segon “tomb” anirà del centre cívic cap a l’avinguda Prat de la Riba pel passeig de la Baliarda. La passada arribarà al seu final un cop els participants arribin a la cruïlla del carrer Anna Mogas amb el carrer Camí del Pedregar.

 
 
Itinerari alternatiu per travessar el poble durant la passada

Caldrà entrar a Bigues, des de Santa Eulàlia o des de l’Ametlla del Vallès, pel camí del Flix (accés des de la carretera BV 1435), enfilar el carrer Camí de Santa Eulàlia, l’avinguda Francesc Maspons i Anglasell, el Camí de can Segimón, el Camí de la Torre i el carrer Anna Mogas fins a la carretera BP 1432, direcció Riells del Fai i Sant Feliu de Codines.

L’entrada al poble de Bigues des del poble de Riells del Fai es farà pel mateix recorregut en sentit invers. Per possibilitar aquesta ruta es donarà pas alternatiu en els dos sentits de la marxa entre el Camí de can Segimón i el carrer Anna Mogas.