Una revetlla segura

20/6/2022
En vista de l’alt risc d’incendi, no estan autoritzades ni les fogueres ni el llançament de coets en cap indret del municipi.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai comunica, a la població, que durant la revetlla de Sant Joan no estarà permesa l’encesa de fogueres ni el llançament de coets en cap punt del municipi.

L’alt risc d’incendi ha dut el consistori a desautoritzar les activitats anteriors per tal de garantir una revetlla de Sant Joan segura, a Bigues i Riells del Fai.

 
 
Aquesta actuació pretén acomplir la normativa de prevenció d’incendis forestals de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb la Llei 6/1988, del 30 de març, forestal de Catalunya; la Llei 43/2003, del 21 de novembre, de forests; la Llei 5/2003, del 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana, i el Decret 64/1995, del 7 de març, pel qual s'estableixen mesures de prevenció d'incendis forestals.

Així doncs, la nit del 23 al 24 de juny, tenint en compte, la situació d’alt risc d’incendi, s’augmentarà la vigilància i les condicions de seguretat per la revetlla de Sant Joan del 2022.