Riells del Fai tindrà nova plaça

La plaça de Riells es repensarà per oferir prioritat als vianants.
Convertir el nucli històric de Riells del Fai en lloc de trobada i intercanvi, on habitar, treballar i moure’s sense haver de renunciar a un entorn de qualitat. Aquest és l’objectiu del projecte d’urbanització de la plaça de Riells i el seu entorn.

La idea és convertir el nucli històric del poble en un àmbit ben comunicat tant amb el centre cívic com amb la parada d’autobús. D’aquesta manera, el projecte preveu convertir la plaça de l’església de Riells, el carrer Sagrera, el carrer de can Unyó i una de les voreres del carrer Mossèn Jaume Plans en un espai de prioritat per a vianants.

Es tractaria de pavimentar de nou tot l’àmbit amb una plataforma única per tal de facilitar el pas dels vianants. Ara bé, la proposta contempla les característiques cromàtiques del paisatge per tal de no desentonar. 
 
Així, seguint els tons vermellosos dels Cingles de Bertí, es proposa realitzar el nou paviment amb maó.

A més, també es planteja la plantació d’un arbre a la plaça i la col•locació de nou mobiliari urbà. Amb aquesta proposta es vol potenciar la imatge de centre històric de l’entorn i de la plaça principal del poble.

L’Ajuntament de Bigues i Riells ja ha sol•licitat l’ajut del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) a la Generalitat de Catalunya per tal de fer possible la nova plaça de Riells del Fai.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes