Riells del Fai tindrà regidoria pròpia

Joan Baptista Company encapçalarà el nou ens.
El Consistori crea una nova regidoria amb l'objectiu de dotar Riells del Fai d'una estructura de gestió. Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, ha mostrat la seva plena confiança en Joan Baptista Company per posar-se al capdavant de la nova regidoria.

Company ha exposat el perquè de la nova creació: "En la situació política actual costa tirar endavant l'Entitat Municipal Descentralitzada de Riells del Fai, per això proposem aquesta regidoria, per visibilitzar Riells del Fai i dur a terme el nostre compromís en termes d'autogestió".

El Consistori espera que la nova regidoria duri molts mandats, si més no fins a l'oficialització de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Riells del Fai. Així doncs, caldria consolidar la regidoria al cartipàs municipal.
Amb aquest nou ens, l'Ajuntament de Bigues i Riells busca oferir una gestió òptima i efectiva pels habitants de Riells del Fai, ja que estarà vinculada directament amb els acords del Consell de Poble.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes