Rolmovil S.L dona més de 250 unitats de productes per a la desinfecció d'espais al Consistori

29/5/2020
L'empresa biguetana ha entregat a l'Ajuntament de Bigues i Riells gel hidroalcohòlic i producte higienitzant per a una neteja rigorosa dels vehicles municipals.
L'Ajuntament de Bigues i Riells vol agrair la donació a l'empresa Rolmovil S.L. El Consistori ha rebut de l'empresa local dues línies de producte: d'una banda, gel hidroalcohòlic i de l'altra, higienitzant multiús per a tots els vehicles. És a dir, que ara l'Ajuntament disposa del material necessari per a la correcta desinfecció dels vehicles municipals.

Rolmovil S.L ha entregat al Consistori 170 unitats de gel hidroalcohòlic, de diversos formats (200 ml i 100 ml), i 114 unitats del producte higienitzant, també en mides diferents (150 ml, 200 ml, 300 ml i 500 ml). En total, 284 unitats per a garantir les mesures de neteja i desinfecció necessàries per preservar la salut de tothom durant la situació derivada de la COVID-19.

 
 
L'alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, ha volgut enviar un missatge d'agraïment a Rolmovil S.L: "Des de l'Ajuntament de Bigues i Riells volem garantir la seguretat de les persones i dels espais on treballen. Per aquest motiu, agraïm molt la donació de Rolmovil S.L, ja que ens permetrà la desinfecció dels vehicles municipals, i, per tant, ens ajudarà a preservar la salut dels empleats públics i, per extensió, de la població".

El Consistori ha reprès l'activitat extremant les mesures de prevenció per evitar la propagació de la COVID-19, com ara dissenyar torns de treball per tal d'evitar concentracions de persones treballadores a les dependències municipals, que estan sent desinfectades diàriament.