S’ajorna de nou el Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells

5/11/2020
Del 7 al 18 de novembre, la regidoria de Cultura havia programat diverses actuacions que s’hauran de posposar a la primavera del 2021.
Durant la primavera, Bigues i Riells acull el Festival de Música Clàssica. El 2019 ho va fer amb un cartell de proximitat apostant per artistes de km 0. Aquest 2020, la regidoria de Cultura tenia el cicle preparat del 9 al 31 de maig però la irrupció de la COVID-19 al país i les restriccions derivades de la declaració de l’Estat d’Alarma van fer que s’hagués d’ajornar.

Mig any després, el Consistori tenia preparat un nou cartell pel Festival de Música Clàssica 2020, del 7 al 18 de novembre, però, novament, la situació d’emergència sanitària fa impossible que es pugui portar a terme actualment.

 
 
La regidora de Cultura, Judit Canal, ha explicat l’esperit de la regidoria: “Per nosaltres la cultura no s’atura. És a dir, que preferim ajornar que anul·lar el festival i esperarem a tenir unes millors condicions per dur-lo a terme. La seguretat sanitària de tothom és la nostra prioritat, però no deixarem de treballar per oferir una cultura segura”.

Els serveis tècnics i polítics del Consistori continuen amb la idea de celebrar el Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells la primavera del 2021.