S’allarga el 58è Homenatge a la Vellesa a la carta

25/3/2021
L'edició d'enguany planteja dinars en petit comitè, fins el 30 de maig.
El tradicional homenatge a la vellesa de Bigues i Riells també s'ha vist afectat per la irrupció de la COVID-19. En aquest cas, la regidoria de Serveis Socials ha decidit reinventar l'acte i transformar-lo en àpats a la carta per a les persones més grans del municipi.

Si bé normalment es feia un àpat de germanor per retre homenatge a aquest col·lectiu, enguany, per tal de garantir la seguretat i la salut de tothom, s'han enviat vals per dinar a totes les persones majors de 65 anys empadronades a Bigues i Riells.

En un inici, els vals es podien gastar de gener a març, però en vista de l'èxit, la regidoria de Serveis Socials ha decidit allargar el període fins el 30 de maig, per tal que tothom pugui gaudir d’aquesta edició insòlita.
 
 
 
Sota el nom de "títol d'homenatjat", aquest xec té un valor de 10,00 € i es podrà bescanviar als establiments que s'han adherit a la campanya del 58è Homenatge a la Vellesa 2021 (Bar Arcís, Vienna Blanca III, Torracollons, Restaurant la Sala de Can sabater i Restaurant Can Oliveras).

El fet que els xecs es puguin bescanviar per àpats al municipi, l'Ajuntament busca donar suport a la restauració local, que ha patit especialment les conseqüències de la crisi sanitària.