S’amplien els horaris de la línia d’autobús 364

12/1/2023
El consistori reforça el servei per facilitar l'accés de la població a les activitats de lleure en transport públic.
A partir del dilluns 16 de gener, la població tindrà un ventall més ampli de possibilitats a l’hora de desplaçar-se a les activitats de lleure amb transport públic, gràcies a la línia urbana d’autobús 364.

Aquest servei impulsat pel consistori i l’empresa Sagalés fa el recorregut des les urbanitzacions al centre del municipi i a la inversa per tal d'adaptar el servei a la realitat urbanística del municipi. A partir de la setmana que ve començarà la prova pilot de l’ampliació dels horaris de servei. En funció del volum de persones usuàries i de l’ús que en facin es valorarà la permanència del servei ampliat.

 

 
Aquesta ampliació complementarà la línia 383 per afavorir així la vida local del teixit cultural, esportiu, educatiu i social del municipi.

A més a més, es recorda que des del consistori es dona resposta a les necessitats de la gent gran amb el servei d’agent cívic que ofereix transport gratuït sota demanda de les persones d’aquest col·lectiu per tal que participin també de la vida associativa del municipi.

Documentació