S’inicien les obres per millorar la seguretat de l’encreuament entre l’Av. Prat de la Riba i l’Av. Catalunya

23/2/2024
Dilluns 26 de febrer s’iniciaran els treballs que no suposaran cap tall de trànsit i ordenaran l’àmbit.
Dilluns 26 de febrer la Diputació de Barcelona iniciarà les obres de millora de seguretat en l’encreuament entre l’avinguda Prat de la Riba i l’inici de l’avinguda Catalunya, a l’alçada del Centre d’Atenció Primària.

Aquests treballs s’han adjudicat a l’empresa AMSA S.A., que es realitzarà per 232.000,00 €. Es farà una plataforma sobre elevada, es tancarà el revolt per tal de disminuir la velocitat dels vehicles i es reordenarà l’espai amb dos semàfors i un pas de vianants. Aquestes obres no implicaran talls de trànsit, a les hores punta s’aturaran, i tindran una durada aproximada de 3 mesos.

 
 
El projecte constructiu de millora de la intersecció urbana entre la BP-1432 i la BV-1484 està inclòs al Pla de Millora de la Seguretat Viaria 2019 de la Diputació de Barcelona. El pla té per objecte el tractament específic de les actuacions preventives de seguretat viària lligades a la conservació de la xarxa local de carreteres, on queda identificada la intersecció entre les carreteres BP-1432 i la BV-1484. T.M. de Bigues i Riells del Fai com a objectiu prioritari d'actuació.

L’actuació té com a objectiu millorar la seguretat de la intersecció, ja que actualment té un major trànsit de vianants, derivat de la nova comissaria de la Policia Local i de la seu de Serveis Social, afegida a la proximitat del CAP.