S’instaura el servei de l'autobús urbà amb parada a l'Institut direcció Racó del Bosc

1/10/2020
El Consistori ha decidit mantenir la nova a ruta, tot el curs, per descongestionar el servei.
Des del dimarts 22 de setembre, s’ha fet una prova pilot amb l'objectiu de resoldre el desplaçament dels alumnes que a les 14.35 hores agafen el transport públic que passa per la parada de l'Institut i fa la ruta direcció Racó del Bosc.

La prova ha estat un èxit i per tant, l'Ajuntament ha decidit mantenir la modificació en el servei tot el curs. Així doncs, a partir d'ara, a les 14.35 hores sortirà l'autobús fins al centre del municipi, on finalitzarà el seu trajecte, a la parada del pavelló municipal. Seguidament, l'autobús tornarà a l'Institut a recollir de nou els alumnes per dirigir-se cap a Can Barri, Riells i Racó del Bosc.
 
Aquelles persones que agafin l'autobús per parar al centre de Bigues hauran de pujar al de les 14.35 h. La resta d'alumnes, que baixen a les parades de Can Barri, Riells del Fai i Racó del Bosc, hauran d'agafar un segon autobús, a les 14.45 h aproximadament.

Des de la regidoria de Mobilitat s’ha treballat per oferir aquest nou servei tot el curs amb la voluntat de descongestionar el servei.