S’obre un centre de vacunació massiva al Palau d’Esports de Granollers

18/1/2022
Adults i infants s’hi podran vacunar amb cita a vacunacovidsalut.cat.
El Departament de Salut va obrir ahir, dilluns 17 de gener, un punt de vacunació al Palau d’Esports de Granollers en el marc de la campanya de vacunació contra la COVID-19, al Vallès Oriental.

Aquest punt de vacunació massiva està adreçat a la població adulta (majors de 12 anys) i els infants (de 5 a 11 anys) del territori. El Palau disposa de 12 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació i zona d’observació per a després de l’administració de la vacuna. Els circuits d’adults i d’infants estaran clarament diferenciats amb una entrada específica per a cada un (ambdues pel carrer Voluntaris 92).

 
 
En el cas dels adults, s’administraran primeres dosis a persones que encara no estiguin vacunades, segones dosis pendents i dosis de reforç als col·lectius prioritzats: majors de 40 anys i vacunats amb AstraZeneca o Janssen de qualsevol edat. La previsió és administrar fins a 4.000 dosis diàries, però el ritme de vacunació dependrà en tot moment de la quantitat de vacunes disponibles.

Totes les persones que es vulguin vacunar hauran de demanar cita a vacunacovidsalut.cat. El punt de vacunació del Palau d’Esports de Granollers obrirà de dilluns a dissabte, de les 9.00 h a les 13.30 h, i de les 15.00 h a les 20.00 h. Els diumenges obrirà de les 9.00 h a les 13.30 h.