S’obre la convocatòria de les subvencions de concurrència competitiva per a les esterilitzacions d’animals de colònies felines, del 2021

29/9/2021
Les entitats que s’hi vulguin presentar tenen 15 dies per fer-ho a través de la seu electrònica del consistori.

La convocatòria.
Ahir es va obrir la convocatòria de subvencions de concurrència competitiva per a les esterilitzacions d'animals de colònies felines de l’any 2021.

Les entitats o associacions de protecció i defensa dels animal
s, legalment constituïdes, que s’hi vulguin presentar tenen temps per fer-ho fins el 12 d’octubre a través de la seu electrònica del consistori.

Criteris
Pot sol·licitar aquesta subvenció qualsevol entitat o associació de protecció i defensa dels animals legalment constituïda. És a dir, que en el moment de demanar l’ajut hauran d’estar inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament.

Aquest ajut es destinarà al desenvolupament de les tasques de control i gestió de la població de les colònies de gats urbans.
 
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai destinarà un màxim de 3.500 euros del pressupost municipal, en aquesta subvenció, per l’exercici 2021.

L’import de la subvenció serà destinat a controlar i tenir cura de la població de gats ferals mitjançant l’esterilització seguint el mètode CER (captura, esterilització i retorn) i la identificació de les colònies.

Objectiu

La finalitat d’aquesta subvenció és el desenvolupament de les tasques de control i cura de la població de gats ferals del municipi de Bigues i Riells del Fai.

El consistori busca fomentar el control de les colònies de gats per evitar el creixement d’aquesta població, promoure la identificació de les colònies, fomentar la salubritat en les àrees públiques i difondre les bones pràctiques i els principis de tinença responsable.
Imatge lliure de drets

Imatge lliure de drets