S’obren les inscripcions als tallers i cursos 2020-2021

14/9/2020
Cal formalitzar el tràmit a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania demanant cita prèvia.
Comença el curs 2020-2021 i per tant s’obren les inscripcions als tallers i activitats de lleure que s’organitzaran enguany al municipi. Per tal d’inscriure’s als cursos cal demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i omplir la documentació adjunta (el formulari d’inscripció i la petició d’ajut al pagament, si és necessària).

Oferta de formació, cursos i tallers

Entre les activitats que es poden cursar enguany a Bigues i Riells n’hi ha d’esportives (ioga, bodyfit, step dance, pilates, zumba, defensa personal i manteniment físic per a la gent gran), culturals (gitanes, dibuix, patchwork i creativitat), pel jovent (suport acadèmic, dansa jazz i fit BiR combat) i d’educatives (informàtica, català, anglès, graduat educació secundària i preparació de proves d’accés a la universitat i als cicles formatius de grau superior).

 
 

 

Documentació

En aquesta notícia s'adjunten els documents que cal omplir per formalitzar presencialment les inscripcions a les formacions, cursos i tallers.

Per a la majoria d’activitats cal omplir dos documents en cas de voler-se acollir a l’ajut. D'una banda, la inscripció a l'activitat corresponent i, de l'altra, la sol•licitud de l'ajut social per al pagament si es necessita.

En el cas concret de les activitats esportives per a gent gran hi ha un formulari específic per aquest col•lectiu. Aquest formulari és només per a persones grans i permet inscriure's a més d'una activitat esportiva amb un sol document, per alleugerir-los el tràmit.