S'acosta l'entrega de premis del II Concurs de Poesia Premi Pili Canillas

15/2/2019
La final del certamen de poesia de Bigues i Riells se celebrarà el 22 de febrer al Teatre Auditori Polivalent.
Els majors de 14 anys que han presentat una poesia inèdita al II Concurs de Poesia Premi Pili Canillas de Bigues i Riells la podran recitar, finalment, el 22 de febrer. L'entrega de premis i el recital es faran a les 19.00 hores al nou Teatre Auditori Polivalent (TAP), situat al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues.

El divendres en qüestió, es decidiran els guanyadors tant de la modalitat de poesia escrita com de la nova categoria: els rapsodes. La presentació de l’acte anirà a càrrec del regidor de Cultura, Jose Gómez i l'esdeveniment estarà amenitzat per la pianista, Anna Carreras, i les poesies de membres del Casal d'Avis El Bon Caliu.
La fase final

El jurat, format per membres del teixit cultural del municipi, ha seleccionat els rapsodes per a l'última fase. El 22 de febrer serà l'hora de la veritat: la final. El mateix dia del lliurament de premis els seleccionats hauran de recitar la poesia que van enviar per participar en el concurs.

Pel que fa als premis, la modalitat de poesia escrita tindrà tres guanyadors: el primer rebrà 300€, el segon, 150€, i el tercer, 50€. En la modalitat rapsode només hi haurà un guanyador que s'endurà 100€.