Sagalés habilita la T-mobilitat

25/1/2023
Amb el canvi de suport dels títols integrats ja es pot pujar als autobusos a través de validadores magnètiques amb contactless o bé dels dispositius mòbils.
Des del departament de planificació de Sagalés s’ha informat a l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai que la T-mobilitat ja es pot fer servir als autobusos que fan el servei a Bigues i Riells del Fai.

Els autobusos disposen ja de les validadores magnètiques i qui es doni d'alta a la T-Mobilitat podrà fer ús del seu títol en format targeta contactless. Tota la informació sobre la nova operativa dels títols la podeu trobar aquí.

La població pot donar-se d'alta i sol·licitar el suport T-mobilitat al següent lloc web, i en cas de voler el suport físic, rebre'l a casa.

A l'oficina d'atenció gestionada per l'AMTU també es podran resoldre dubtes sobre la gestió de la T-mobilitat.

La implantació de la T-mobilitat en aquesta primera fase, als vehicles de Sagalés, coexisteix amb el títol magnètic, i per tant, tots els títols magnètics preexistents: integrats ATM o monomodals podran continuar validant-se a les validadores magnètiques dalt dels vehicles.

Quins títols es poden carregar a la T-mobilitat?
T-usual
Abonament personal i intransferible vàlid per fer un nombre il·limitat de viatges durant 30 dies consecutius des de la primera validació. Ha d'anar acompanyat del DNI o document equivalent. El número del document que serveixi com a acreditació ha de figurar imprès al bitllet. Vàlid per a les estacions de metro Aeroport T1 i Aeroport T2 de la línia L9 Sud.

T-casual
Abonament unipersonal vàlid per fer 10 desplaçaments integrats d'1 a 6 zones, en què es disposa, en el cas d'un bitllet d'una zona, de 75 minuts entre la primera i l'última validació. El termini s'incrementa 15 minuts per cada zona. No és vàlid per a les estacions de metro Aeroport T1 i Aeroport T2 de la línia L9 Sud.
 
 
 
T-jove
Títol personal i intransferible per a joves menors de 25 anys amb un nombre il·limitat de viatges integrats en 90 dies consecutius, a les zones delimitades per la primera validació, en tots els modes de transport segons les zones per les quals es transiti. Ha d’anar acompanyat d’un document oficial acreditatiu i en vigor del seu titular.

La condició de beneficiari del títol T-jove es manté durant la vigència del títol, tot i que s’hagin complert 25 anys durant aquest període, sempre que s’aporti la documentació que l’acrediti que en el moment de l’adquisició i de la primera validació la persona titular era menor de 25 anys.

T-16 (gratuïta)
Títol de transport per als infants des dels 4 anys fins als 16 (en concret, fins el 31 de desembre de l’any que en fan 16), que resideixin en qualsevol dels municipis de la zona tarifària 1 del sistema tarifari integrat. La resta de zones s’hi aniran incorporant progressivament.

Es tracta d’una targeta T-mobilitat independent de la targeta general, que s’identifica explícitament amb la nomenclatura 'T-16' gravada a la targeta, i en la qual no es poden carregar altres títols que no siguin la T-16.

Aquest títol permet fer un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic dins la mateixa zona tarifaria on resideix el nen o la nena.

És un títol de transport personal i intransferible que ha de contenir el nom i els cognoms de la persona titular, així com el número del DNI/NIE/passaport/llibre de família. En el cas de menors d’edat trans, es preveu la possibilitat de contenir el nom i els cognoms de la persona titular d’acord amb la seva targeta sanitària individual, acompanyada de la preceptiva certificació de l’administració competent en matèria LGBTI acreditant que la seva targeta sanitària es correspon al seu DNI/NIE/passaport i/o llibre de família.

T-familiar
Abonament multipersonal vàlid per fer 8 viatges en 30 dies consecutius des de la primera cancel·lació, en què es disposa, en el cas d'un títol d'una zona, de 75 minuts entre la primera i l'última validació. El termini s'incrementa 15 minuts per cada zona. No és vàlid per a les estacions de metro Aeroport T1 i Aeroport T2 de la línia L9 Sud.

*Tots aquests títols es troben disponibles en el format T-Mobilitat.

Canals de venda dels títols
La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat:
- Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM.
- Els webs de T-mobilitat, TMB i FGC, en el cas de compra de la targeta.
- Les aplicacions T-mobilitat , TMB App i FGC T-mobilitat.
- Els punts d’atenció T-mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic.

Canals d’atenció
La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:
- Twitter T-mobilitat: @T_mobilitat
- Canal d’atenció de Telegram: Telegram Atenció
- Telèfon gratuït 900 928 900.
- Centre T-mobilitat: av. de la Granvia de L’Hospitalet, 16-20. Demana cita prèvia.