S'ajornen els actes programats per Sant Vicenç i Sant Sebastià

15/1/2021
L'Ajuntament de Bigues i Riells ha decidit posposar les activitats previstes arran del confinament de diversos grups als centres educatius.
Encara que la programació de les festes en honor a Sant Sebastià i a Sant Vicenç, previstes pel 20, 22 i 23 de gener, complia amb totes les restriccions del PROCICAT, el Consistori ha considerat adient, en pro de la salut pública, ajornar-les.

Aquesta setmana s'han confinat dotze grups als centres educatius del municipi. Aquest fet ha comportat l'aïllament de 400 famílies. Atesa la situació actual i tenint en compte l'augment general de casos al municipi, seguint el criteri de la prevenció, l'Ajuntament ha optat per posposar els actes en honor als patrons, organitzats pel Consistori.
 
 
La regidoria de Cultura vol vetllar pels professionals del sector i no els ha anul·lat els espectacles sinó que els ha ajornat. D'aquesta manera, en un altre moment d'aquest 2021, es podran realitzar els concerts de música, l'espectacle infantil i la caminada previstos, complint amb el compromís cultural del Consistori.

Atesa la situació, la regidoria de Cultura també ha decidit ajornar la sessió del Cicle Gaudí prevista per avui a les 20.00 hores al Teatre Auditori Polivalent, en què s'hi havia de projectar el film "Uno para todos".