Sant Jordi del 2022

8/4/2022
Bigues i Riells del Fai celebrarà la Diada amb paradetes, activitats infantils, llibres, roses, ball de gitanes, botifarrada i concerts.
Per Sant Jordi, a Bigues i Riells del Fai hi haurà les parades de roses i de llibres habituals, premis literaris i activitats infantils. Però també gitanes, una botifarrada, concert i discjòquei. La proposta del 2022 és de nou format sense perdre els clàssics.

Matí a Bigues

A partir de les 9.00 hores i fins a les 14.00 hores, al carrer d’Anna Mogas, davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral, hi haurà parades de Sant Jordi.

De les 10.00 a les 11.30 hores es farà el lliurament dels Premis dels Jocs Florals de les escoles El Turó i El Colomer.

A les 12.00 hores hi haurà espectacle familiar: Llegendes i rumbes, a càrrec de Jeep Gasulla.

A les 12.30 hores tindrà lloc la presentació del llibre de l’autor local, Miquel Mas i Puig, Arrels, dos pobles i un municipi.

 
 
Tarda, vespre i nit a Riells del Fai

A partir de les 17.00 hores, a l’Espai 1 d’octubre de Riells del Fai, davant del Centre Cívic, hi haurà tallers, una lectura de poemes i una xocolatada.

A les 18.00 hores tindrà lloc l’actuació d’animació infantil de Toti Roger amb l’espectacle Somriures Nòmades.

A les 19.00 hores es podrà veure ball de gitanes a càrrec de la Colla de ball de gitanes de Bigues i Riells. També hi haurà servei de bar a càrrec de La Figa.

A les 21.00 hores es podrà gaudir d’una botifarrada i del concert de rock dels Old Red Roosters.

Seguidament, serà el torn de DJ Morocha, que tancarà la Diada.

Comprar al mercat setmanal de Bigues té premi!

Coincidint amb la Diada, des de la regidoria de Promoció Econòmica, s’impulsarà la campanya Comprar al mercat setmanal de Bigues té premi! Els dissabtes 23 i 30 d'abril i 7, 14, 21 i 28 de maig, qui compri al mercat setmanal de Bigues participarà en el sorteig de 10 xecs regal valorats en 30,00 € cada un, per bescanviar als comerços i serveis locals.

Per entrar al sorteig només cal una compra mínima de 10,00 €. Dissabte 4 de juny es farà el sorteig, durant la Nit del comerç, a la plaça de Miquel Bosch.