Sant Miquel del Fai reobrirà el 15 d’abril

17/3/2023
El consistori reclama garanties de seguretat contra incendis abans de l’obertura al públic.
Amb la finalització de les obres de Sant Miquel del Fai la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, n'ha anunciat l’obertura el 15 d’abril. Actualment, s’han fet les obres d’adequació i de consolidació de l’àmbit. Ara bé, abans no s'obri al públic general, es faran visites a grups d’interès, organitzades per part de la Diputació.

L’alumnat de les escoles dels municipis implicats, Bigues i Riells del Fai, Sant Quirze Safaja i Sant Feliu de Codines seran els primers de trepitjar Sant Miquel de nou.

Aquesta acció respon a la consideració per part dels ajuntaments implicats i de la Diputació de Barcelona que hi ha moltes generacions que encara no han tingut l'oportunitat de conèixer Sant Miquel del Fai.

 
 
El consistori demana una millora de la seguretat contra incendis

L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai continua demanant mesures de seguretat contra incendis. Tenint en compte els informes del cos de bombers, la Diputació de Barcelona ha d’adaptar l’espai a les mesures necessàries.

Si bé al mes d’octubre hi haurà la garantia de seguretat definitiva a través d’una columna seca, mentrestant la Diputació ha explicat que s’incorporaran mesures de seguretat temporals com ara cisternes i personal preparat. El consistori insisteix en la importància de tenir un informe favorable per part dels Bombers abans d’obrir l’àmbit el dia 15 d’abril.