Sant Sebastià i Sant Vicenç del 2024

12/1/2024
El 20 i el 22 de gener se celebren els actes tradicionals en honor al vot de poble i al patró.
L’edició del 2024 de Sant Sebastià i Sant Vicenç es presenta farcida d’activitats:

Sant Sebastià
Dissabte 20 de gener a Bigues es farà una caminada fins a l'església de Sant Pere i Sant Pau, a càrrec del GEBRACB. La sortida es farà des del Centre Cívic i Cultural El Rieral a les 10.00 hores. A les 11.30 hores els membres de la parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Bigues organitzaran a la plaça de l'església de Bigues l’esmorzar de Sant Sebastià. Seguidament, a les 12.30 hores, es farà la missa en honor de Sant Sebastià, en motiu del vot de poble.

A la tarda, es podrà veure Històries improssibles de la Companyia el Sidral a les 17.30 hores al Teatre Auditori Polivalent. Es tracta d’un espectacle d’improvisació per a tots els públics, on dos personatges sortiran a escena per explicar la típica història amb princesa, drac i cavaller, però l’actor que ha de fer de cavaller no voldrà fer el seu personatge i l’actriu per no quedar-se sola a escena proposarà de fer històries noves, històries que ningú hagi fet abans i per això necessitaran l’ajuda del públic.

Després, hi haurà una xocolatada per a tothom i a les 18.30 hores s’inaugurarà l'exposició 40 anys de la Coral Amarant de Bigues al Casal d'avis, situat al Centre Cívic i Cultural El Rieral. Al vespre, a les 19.30 hores, es farà la tradicional sardinada amb torrades i vi a la plaça de Miquel Bosch.

 
 
Sant Vicenç

Dilluns 22 de gener a Riells del Fai es retrà homenatge al patró amb els actes organitzats pel consistori i la comissió de festes de Riells del Fai:

A les 12.30 hores es farà la missa en honor al sant patró a l’església de Sant Vicenç de Riells del Fai. A les 13.30 hores tindrà lloc el vermut de Sant a la plaça de Riells.

A la tarda, serà el moment del circ, amb el taller obert per a totes les edats de l'Associació Tu Sí (k ) Circ, a les 17.00 hores al Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai. Tot seguit, hi haurà una xocolatada per a tothom. A les 19.00 hores es farà la tradicional sardinada que clourà la jornada a l’Espai 1 d’octubre.

En el marc de les celebracions dels patrons, diumenge 21 de gener, es farà la inauguració de l'exposició de dibuix i pintura de Montserrat Bufí, a les 11.30 hores al Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai.