Sant Vicenç i Sant Sebastià baten rècords de públic

27/1/2020
Més de 350 persones van omplir el Teatre Auditori Polivalent per meravellar-se amb números de circ i el Centre Cívic de Riells del Fai va quedar petit entre les titelles i les sardanes.Trobareu totes les fotografies al Flickr del Consistori.
Bigues i Riells ha tornat a celebrar els patrons d’ambdós pobles tot i haver coincidit amb el temporal Glòria, la tempesta que ha afectat tot el territori i va fer que els actes s’haguessin de traslladar a cobert.

Sant Sebastià, la festa del vot de poble de Bigues, es va festejar el dilluns 20 de gener. Una caminada a l’Església de Sant Pere i Sant Pau de Bigues va iniciar la festa. Tot i el fred, una trentena de caminaires s’hi van animar i van ser recompensats amb el tradicional esmorzar de Sant Sebastià i la missa de rigor.

Ara bé, la novetat va venir a la tarda amb l’espectacle “El TAP a prova de circ!”. Diversos artistes circenses de la comarca van el Teatre Auditori Polivalent amb malabars, acrobàcies, màgia i salts de trapezi.

 
 
Més de 350 persones van omplir el nou equipament cultural i van arrodonir la tarda amb una xocolatada i una sardinada amb torrades i vi.

Riells del Fai, va celebrar Sant Vicenç el 22 de gener, amb l’habitual missa en honor de Sant Vicenç i un piscolabis. A la tarda, més de 150 persones van vibrar amb la companyia Festuc Teatre. L’espectacle de titelles “Adéu Peter Pan” va arribar a tothom, recordant-nos que mai deixarem de ser aquell nen que portem dins.

La celebració es va acabar amb la xocolatada, la sardinada i la ballada de sardanes a l’interior del Centre Cívic de Riells del Fai.