Se celebra amb èxit el dia de les Esquadres a Bigues i Riells

12/4/2019
El passat dijous 11 abril, el Teatre Auditori Polivalent va ser escenari del dia de les Esquadres de l’Àrea Bàsica Policial de Granollers.
Com cada any, el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials i de representants de l’àmbit de la judicatura i de la societat civil. Aquest any és el primer que cop que se celebra l’acte de manera individual per l’àrea de Granollers i s’ha escollit el Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells com a escenari.

El cap de l’ABP de Granollers, l’intendent Enric Garcia, i l’alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, van presidir l’acte a l’escenari juntament amb altres autoritats de l’ABP de Granollers, que van fer entrega del diploma, a més de 50 homenatjats com a reconeixement de la feina de l’any 2017 i 2018. Els reconeguts van ser mossos, membres de les policies locals i ciutadans que van realitzar actuacions meritòries per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país. A més, es va atorgar una medalla al jutge d’instrucció nº 2 de Granollers.
La possibilitat de celebrar l’acte de manera solitària els va permetre convidar més familiars i associacions i poder explicar amb més detall els motius pels quals es felicitaven i es reconeixien els mèrits. El grup “Cordes del Sud”, composat per un duet musical de violoncel i guitarra, va fer possible l’ambient íntim i familiar que es desitjava.

Per concloure l’acte, L’ABP va fer entrega, a l’alcalde Joan Galiano, d’una mètopa com a símbol d’agraïment per la cessió del Teatre Auditori Polivalent i, posteriorment, l’alcalde va adreçar unes paraules al cos de policies i a totes les persones que van fer possible l’acte.