Se suspèn la Festa Major de Bigues

15/4/2020
El Consistori es veu amb l’obligació d’anunciar l’anul·lació de diversos actes arran de la crisi sanitària.
L’Ajuntament de Bigues i Riells informa que la Festa Major de Bigues, prevista pels dies 25, 26, 27,28 i 29 de juny, queda suspesa atesa la situació actual de crisi sanitària estatal causada pel Coronavirus.

El Consistori lamenta l’anul·lació d’una de les cites més esperades per les biguetanes, riellenques, biguetans i riellencs. Per aquest motiu, l’Ajuntament vol assegurar a la població que un cop s’aixequi el confinament i es pugui tornar a gaudir dels actes socials amb normalitat, se celebrarà, com cal, el final de la crisi i la recuperació de la quotidianitat.

Es manté la Festa Major de Riells del Fai

Ara com ara, el Consistori, espera poder celebrar la Festa Major de Riells del Fai, prevista del 6 al 9 d’agost, si la situació ho permet. No obstant això, tenint en compte que la crisi sanitària se superarà de manera esglaonada, les festes que tinguin lloc al municipi durant el període de reajustament a la normalitat no podran mantenir les característiques tradicionals.

Agraïment a les comissions

La regidora de Cultura, Judit Canal, vol agrair a totes les persones integrants de les comissions de Festa Major, tant de Bigues com de Riells del Fai, la seva tasca i predisposició a l’hora d’organitzar aquestes dues celebracions tan importants pel municipi.


 
Atesa la situació, canvia i s’atura la metodologia organitzativa, ja que la incertesa fa que no es coneguin terminis exactes ni dades com l’aforament. Per aquest motiu, l’Ajuntament agraeix la feina de les comissions i assegura que es reprendrà la dinàmica participativa.

S’ajorna el Festival de Música Clàssica

Pel que fa al V Festival de Música Clàssica, que estava programat del 9 al 31 de maig, la regidoria de Cultura ha decidit ajornar-lo al novembre per tal de poder-lo celebrar amb condicions i obert a tothom.

Lamentem les molèsties que aquestes mesures puguin ocasionar, però l'objectiu principal d'aquest Ajuntament, en aquests moments, és la protecció de la població i evitar la propagació de la malaltia.

Moltes gràcies per la col·laboració de tothom!