Se suspèn la Festa Major de Riells del Fai 2020

5/8/2020
El Consistori ha decidit evitar riscos davant la situació actual de la crisi sanitària al municipi i a la comarca.
L'Ajuntament de Bigues i Riells informa que la Festa Major de Riells del Fai, prevista pels dies 6, 7, 8 i 9 d'agost, queda suspesa. El Consistori va programar la Festa Major durant un període d'estabilitat en el marc de la crisi sanitària derivada de la irrupció de la COVID-19.

Ara bé, l'Ajuntament sempre ha deixat clares les seves prioritats: preservar la seguretat i la salut de la població de Bigues i Riells. És per això, que avui, a les portes de l'inici d'una de les cites més esperades al municipi, l'equip de gorvern ha decidit anul•lar l'acte.

En les darreres hores, a Riells del Fai s'ha confirmat un cas positiu. A hores d'ara s'està investigant l'abast del cas. Se n'està fent un seguiment de prop, però actualment, la situació obliga a no corre cap risc innecessari.

L'Ajuntament farà tot el possible per evitar un brot. És per això que l’Àrea Bàsica de Salut de la Vall del Tenes ha programat proves de PCR al Centre Cívic de Riells del Fai per aquelles persones que hagin tingut contacte amb el positiu. Així doncs, per prudència, queda suspesa tota la programació prevista per la Festa Major de Riells del Fai 2020.

La situació general en què es troba el Vallès, tant l'Oriental com l'Occidental, també ha motivat la decisió de la suspensió. Els casos a Mollet del Vallès i Sabadell, deixen clara la línia a seguir. La Generalitat de Catalunya i les autoritats sanitàries han demanat al món local que cal prioritzar el risc zero.

Agraïment a la comissió

La regidora de Cultura, Judit Canal, vol agrair a totes les persones integrants de la comissió de Festa Major de Riells del Fai, la seva tasca i predisposició a l'hora d'organitzar aquesta celebració tan important pel municipi.

En cas de millora de la situació el Consistori no dubtarà en reprogramar, més endavant, els actes previstos del 6 al 9 d'agost.