Segueix caient l’atur a Bigues i Riells

14/7/2021
El municipi registra una desocupació inferior a la mitjana de la comarca altre cop
Bigues i Riells registra un atur de l’11,57% aquest mes de juny, segons les dades del SIEM (Servei d’Informació Estadística Municipal). Aquesta dada és un 1,47% més baixa respecte del mateix mes de l’any passat i un 0,72% més baixa que la mitjana de l’atur registrat al Vallès Oriental. Per tant, a Bigues hi ha gairebé un punt menys de desocupació que a la comarca i gairebé un punt i mig menys que l’any passat al propi municipi.

Segons Toni Verdugo, regidor de Promoció Econòmica, “és una constant al nostre municipi que les dades d’atur siguin sensiblement inferiors a la resta de la comarca. Des del consistori continuem treballant per què, dins de les nostres possibilitats, aquesta realitat continuï i, si pot ser, millori.”
De fet, tal i com diu Verdugo, es tracta d’una tendència habitual, ja que el desembre del 2020 es va tancar amb una desocupació del 12,42%, un 0,93% per sota de la mitjana de la comarca. Per tant, malgrat que la pandèmia ha ocasionat una pujada de l’atur, en comparació amb l’any anterior, la tendència, encara que de manera poc marcada, és que l’atur ha baixat i que fa pensar, tot i que lleument, en una lenta recuperació.