Seguiment de la campanya de poda global

31/7/2018
El Consistori publica la previsió de neteja de zones en el marc d'una actuació ràpida i efectiva amb la contractació de més recursos.


L'Ajuntament de Bigues i Riells ha posat en marxa una campanya de poda global d'herbes a tot el municipi. Està previst que el mes d'agost finalitzi l'actuació, deixant tots els carrers nets d'herbes.

De moment, les zones de Racó del Bosc, Riells del Fai i la Vinya de Can Pruna ja han estat desbrossades.

El calendari previst

Les pròximes zones que estan programades per a ser podades són Els Saulons d'en Déu i Castell de Montbui. El calendari estableix que Regasol, La Pineda, Can Carreras, Can Traver, Font Granada i Font del Bou seran les següents zones on actuaran les brigades.

La neteja continuarà amb Manantials, el nucli urbà de Bigues, Can Badell-Montparadís i la zona industrial de Can Barri. La campanya arribarà a la seva fi amb la desbrossada de les zones de Bon Repòs- Can Fabrera- Diamant i Can Barri.
Més recursos per una actuació eficaç

Anys anteriors, l'Ajuntament havia optat per una campanya a través d’actuacions puntuals de manteniment en les diferents zones del municipi, però aquest sistema requeria més temps per abordar tot el territori.

Aquest any, en canvi, s'ha decidit fer una intervenció global i simultània amb 16 professionals de cop, treballant alhora, per gaudir d'un municipi desbrossat el més aviat possible.

Enguany, es destinen quatre equips, formats cadascun per quatre professionals, per treballar en la tasca de desbrossar simultàniament. L'objectiu de l'actuació global és netejar, de forma ràpida, les herbes dels carrers del municipi, tasca complexa tenint en compte la disseminació urbanística.