S'endarrereix el repartiment d'El BiR a causa de l'incendi de Montornès

13/12/2019
El butlletí municipal arribarà a les cases de Bigues i Riells una setmana més tard a conseqüència de l'accident al polígon industrial Can Bosquerons


* Ja el podeu consultar en línia
El butlletí municipal es repartirà el cap de setmana del 21 al 22 de desembre. Es farà una setmana més tard a causa de l'incendi de la nau de Ditecsa Centre Derpin ubicada al polígon industrial Can Bosquerons de Montornès del Vallès.

El BiR arriba a totes les cases del municipi i és per això que, el Consistori, aprofitant el repartiment en una trama urbana tan extensa, hi inclou diversos materials. 
 
Enguany, el butlletí municipal anirà acompanyat del díptic dels Pressupostos Participatius de Joventut 2020 i de l’habitual calendari,
aquest cop dedicat a les masies de Bigues i Riells a través de la mirada de Gonzalo Soca.

Per tal que aquests materials siguin més àgils de repartir i es conservin a la porta de les cases l'Ajuntament de Bigues i Riells els fa retractilar per l'empresa Grupdem, una cooperativa de treball social on s’hi guanyen la vida persones amb diversitat funcional.

Aquesta empresa està situada al mateix polígon indústrial Can Bosquerons i va ser confinada per l'incendi de dimecres passat.