Sergi López: Madrid - Lisboa en 47 hores sense dormir

3/10/2018
El ciclista de Bigues i Riells es va imposar la Powerade Nonstop en solitari. El Consistori ha volgut retre homenatge al guanyador de la cursa, que desafia els seus participants a recórrer 770 quilòmetres.
Divendres 28 de setembre a les 20.00 h, l'Ajuntament de Bigues i Riells, la família i els amics i companys de bicicleta de Sergi López el van rebre per sorpresa al Centre Cívic i Cultural El Rieral. Es tractava de l'acte de reconeixement que se li va voler retre al ciclista del municipi que el 23 de setembre va acabar guanyador de la Powerade Nonstop Madrid-Lisboa.
Sergi López va aconseguir enllaçar les capitals europees en 47 hores, 27 minuts i 35 segons. L'esportista de Bigues i Riells va superar el repte de 770 quilòmetres sense dormir i en solitari.

En un inici, López s'havia inscrit a la competició amb l'equip Rocabikes-M. B. Motors amb un company. Just quinze dies abans de la cursa, el seu amic va patir una lesió a la clavícula que li va impedir competir.
Així doncs, López va haver de pedalar de Madrid a Lisboa sol. "La cursa se'm va fer llarga perquè feia molta calor. Però en caure la nit tot va anar rodat, els nervis no em deixaven pensar en la son" ha explicat el ciclista.
Sergi López també ha volgut agrair al Consistori i a la família el reconeixement: "Va estar molt bé, va ser molt emotiu".

Per part seva, l'alcalde de Bigues i Riells i regidor d'Esports, Joan Galiano, va destacar els valors que transmeten la fita de López: "Estem orgullosos del fet que un veí com en Sergi López hagi aconseguit aquest repte demostrant una gran superació personal. Per nosaltres, a partir d'ara, serà en SuperLópez. Ho serà perquè ha demostrat que l'edat no és una barrera i, és més, que no hi ha una fita impossible que l'esforç màxim no pugui assolir".
Sergi López ha participat en competicions de resistència com ara Pedals de Foc o bé l'Ultrabike, però ha assegurat que cap havia estat de tanta distància com la Powerade Nonstop Madrid-Lisboa. En la modalitat solo López va dominar la cursa.