S'inicia el període de sol·licitud d'ajuts de menjador, de material escolar i d’esports

9/5/2023
El termini de presentació de sol·licituds és del 9 de maig al 9 de juny, ambdós inclosos.
L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai informa la població que, des d'avui, ja pot demanar hora per sol·licitar els ajuts de menjador, de material escolar i d'esports del consistori.

Del 9 de maig al 9 de juny es podran demanar els de material escolar i d'esports a l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de Bigues.

Per realitzar el tràmit cal demanar hora i es pot fer tant per telèfon (93 865 62 25) com per internet a través del portal per demanar hora.

Els formularis de sol·licitud es troben publicats al web, en aquesta notícia, i en cas de voler-los impresos es poden recollir a la mateixa Oficina d'Atenció a la Ciutadania.
 
 
Ajuts de menjador

El període de presentació de sol·licituds comença el dia 9 de maig i finalitza el 9 de juny de 2023, ambdós inclosos. També es poden presentar sol·licituds sobrevingudes al llarg del curs, les quals es resolen retroactivament des de la data de registre d’entrada de la sol·licitud.

La sol·licitud s’ha de presentar a l’Ajuntament de residència presencialment.

Qui pot sol·licitar l’ajut?

Mare, pare, tutor/a legal o la persona encarregada de la guarda i protecció d’infants o adolescents escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics de Catalunya en qualsevol dels cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat on s’hagi implementat, i qualsevol dels cursos d’ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris