Soley, León, Ceballos, Illa i Peñalver s'enduen el Premi al mèrit esportiu

26/1/2021
El Consistori ha reconegut econòmicament la trajectòria dels esportistes locals.
La regidoria d'Esports va fer una crida a la població de Bigues i Riells que hagués excel·lit en l'àmbit esportiu durant el 2019. Entregades les candidatures i fetes les deliberacions ja hi ha el resultat d'aquesta edició:

A Albert Soley Castells i Víctor León Benítez se'ls ha atorgat el mèrit de nivell 1 amb una compensació econòmica de 500 euros per cadascú. En el seu cas s'ha valorat l'extrema dificultat dels mèrits assolits per aquests esportistes en les seves disciplines, curses de muntanya i d'obstacles i el salt de perxa en atletisme. A més, també s'ha tingut en compte la projecció que fan del municipi a l'exterior.

Alejandro Ceballos-Escalera López ha rebut el mèrit de nivell 2 amb una compensació de 400 euors. De l'Alejandro s'ha destacat la projecció d'un esportista jove, la seva constància i l'elevat cost de la seva activitat: l'enduro.

Ledia Peñalver González i Sandra Illa Bartolomé han guanyat el mèrit de nivell 3 amb una compensació de 300 euros per cadascuna. La Ledia i la Sandra han excel·lit en la disciplina del patinatge artístic. També se'ls ha valorat la seva gran projecció com a esportistes joves i l'elevat cost de la seva activitat.
 
 
 
Des del jurat han valorat molt positivament la presentació d'una dotzena de candidatures per la importància dels mèrits assolits de tots els candidats i candidates.

Ahir, dilluns 25 de gener, es va fer l'entrega dels premis als esportistes locals reconeguts en una breu cerimònia al vestíbul del Teatre Auditori Polivalent, presidida per l'alcalde, Joan Galiano.

L'Ajuntament de Bigues i Riells ret homenatge al mèrit esportiu amb l'objectiu de reconèixer i ajudar els i les esportistes individuals més destacats del municipi. En aquest sentit, es considera que fan un esforç molt important a tots els nivells, que sovint tenen unes despeses econòmiques molt importants derivades de la pràctica esportiva que realitzen.