Sor Lucía Caram porta "Invulnerables, una mirada atenta a la realitat" a Bigues i Riells

19/3/2019
Més de 200 persones van assistir a la conferència de la coneguda monja dominicana, al Teatre Auditori Polivalent.
La Penya Blaugrana de la Vall del Tenes, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Bigues i Riells, va convidar, divendres 15 de març, Sor Lucía Caram al municipi. La coneguda monja dominica va oferir una conferència al Teatre Auditori Polivalent, sota el títol "Invulnerables, una mirada atenta a la realitat".
Més de 200 persones van voler escoltar les paraules de Caram en pro de l'eradicació de la pobresa. Sor Lucía Caram és membre de la Fundació Rosa Oriol i de la Fundació FC Barcelona; a través d'aquestes institucions s'impulsa el projecte "#Invulnerables".

El programa va dirigit a nens i a famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció vol donar resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i suport integral i orientació a la família.
Sor Lucía Caram va definir el projecte ""#Invulnerables" com "un repte i un somni, ja que a Catalunya la pobresa té cara de nen i darrere de cada infant hi ha una família i un drama". Per Caram ens trobem en un moment en el qual "cal adonar-se que tots som necessaris i que cal sumar complicitats".
 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, es va mostrar agraït amb la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes per haver fet possible la visita de Sor Lucía Caram.

Galiano també va destacar els valors del Futbol Club Barcelona i, en concret, els del projecte "#Invulnerables": "El Consistori té l'honor de col•laborar en un programa com aquest, que mobilitza tots els sectors i consolida el missatge que vol emetre Bigues i Riells com a municipi, el de posar les persones al centre".

Un cop finalitzada la conferència, els assistents van poder adquirir el llibre de la monja dominicana i endur-se'l signat.