Subscriu-te al butlletí electrònic del consistori!

Imatge de la capçalera del butlletí electrònic que reben les persones subscrites
25/11/2022
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai compta amb una nova eina de mailing per informar la població de tot el que passa al municipi.
Només cal un introduir un correu electrònic per subscriure’s al butlletí electrònic de l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai. Amb un parell de clics, la població podrà rebre un correu setmanal amb un recull de les notícies i les activitats destacades que tenen lloc al municipi.

El consistori estrena una nova eina de mailing que presenta l’acció de govern, els actes i campanyes impulsats per l’Ajuntament i iniciatives culturals, esportives, educatives, juvenils, mediambientals i de cooperació que s’organitzen al municipi.
 
 
Aquesta és una acció de la regidoria de Noves Tecnologies, liderada per la regidora, Margarita Fontcuberta, que ha explicat la intenció d’aquesta iniciativa: “Neix amb la voluntat d'acostar a la ciutadania l'acció de govern i les activitats que s'organitzen de manera fàcil i atractiva, es tracta de sumar un nou canal d'informació àgil i directe".

Com m'hi puc inscriure?

Només cal visitar el lloc web de l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai. Un cop allí, trobareu l'espai per formalitzar la inscripció a la part inferior dreta de la pàgina.