La t-jove només a la t-mobilitat

1/2/2023
El títol integrat es deixa de vendre en cartró i només es podrà comprar en línia.

Per a més informació
Adeu, cartró! Hola, t-mobilitat! Aquest és l’eslògan amb el qual TMB explica al jovent que a partir d’ara la t-jove només serà digital.

La venda de la t-jove en cartró finalitzarà durant els primers mesos del 2023, un cop la t-mobilitat estigui implementada en tots els operadors. Per tant, pròximament, la t-jove en totes les seves variants només es podrà comprar per a la t-mobilitat.

Amb la t-mobilitat, es disposa de nous avantatges: es pot bloquejar la targeta i el suport en cas de pèrdua o robatori i recuperar la t-jove que hi hagués al suport; es pot carregar, amb el mateix nombre de dies restants, en un altre suport i molts més.

Per obtenir la nova t-jove només cal donar-se d'alta a la t-mobilitat a través de TMB Tickets o bé a TMB App. Es pot escollir la targeta recarregable o bé el format mòbil, amb un telèfon intel·ligent.

Com es carrega la t-jove a la targeta (t-mobilitat) ?

Amb un telèfon intel·ligent (ja sigui Android o iOS) cal entrar a la TMB App i seleccionar l'opció d'acostar la targeta al telèfon per poder carregar la t-jove.

També es pot fer la càrrega a les màquines expenedores de la xarxa de metro.

 
 

 

Com es carrega la t-jove al mòbil ?

Només cal accedir l’aplicació TMB App i carregar directament la t-jove al mòbil. Actualment, aquesta funcionalitat només està disponible per a dispositius Android.

Tant si s’ha comprat la t-jove en cartró el 2022 com el 2023, es podrà utilitzar fins a exhaurir els viatges de l'abonament (validesa trimestral de 90 dies des de la primera cancel·lació).

Prohibició dels patinets elèctrics

L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai aprofita per recordar a la població la prohibició de l'entrada de patinets elèctrics als transports públics, que ha entrat en vigor avui, 1 de febrer, i que durarà, com a mínim, sis mesos.