Taller de memòria per a gent gran

15/6/2021
La regidoria de Serveis Socials ofereix la segona part d’aquesta formació a les persones majors de 65 anys.
Des de la regidoria de Serveis Socials, l’Ajuntament de Bigues i Riells ofereix una nova edició del taller de memòria, aquest cop la segona part del nivell II.

Aquesta activitat s’adreça a persones majors de 65 anys que desitgin mantenir la seva capacitat memorística i exercitar la seva atenció.

El taller s’està fent, per a un primer grup, durant el mes de juny. D'aquesta manera, per preservar la seguretat sanitària de tothom, al setembre es realitzarà la segona part d’aquesta formació per un segon grup.

L’activitat es fa amb una dotzena de persones i l’imparteix la treballadora familiar municipal. Es tracta d'una activitat pensada per les persones que ja van fer el primer nivell del curs.

 
 
Aquest taller no és terapèutic, per tant no està dissenyat per a persones amb algun inici de malalties que afectin la memòria, com ara l’Alzheimer.

Durant les sessions, es treballa la recepció, emmagatzematge i evocació dels missatges. També es realitzen exercicis i jocs que estimulen les àrees de la memòria per tal d’activar els diferents mecanismes.

A banda dels exercicis pràctics, també es fa pedagogia sobre els factors que influeixen en la pèrdua de memòria i com entrenar-se per millorar-la. A més a més, es busca propiciar i afavorir la socialització de la gent gran.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes