Torna La BiR, ara en format bimensual

28/3/2022
El consistori recull les activitats que se celebren a Bigues i Riells del Fai cada dos mesos.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai recupera la capçalera històrica La BiR per donar-li ús tot l’any. Originalment, La BiR era la guia d’entitats del municipi i incloïa alguns actes de tardor, ja que sortia coincidint amb l’inici del curs escolar i explicava els diversos cursos i tallers que es podien fer al municipi.

Ara, el consistori la recupera per donar a conèixer les propostes d’oci i els serveis del municipi de manera actualitzada. Per això, la nova agenda es repartirà cada dos mesos als equipaments municipals.

La primera edició de la nova La BiR ja és al carrer i recull les activitats que acollirà Bigues i Riells del Fai els mesos d’abril i de maig.

 
 
Algunes de les activitats destacades són la Diada de Sant Jordi i el Festival de Música Clàssica o el Dia Internacional de la Dansa.

Aquest nou format de La BiR, imprès en paper reciclat, busca arribar a tota la població, que presencialment es podrà trobar als equipaments municipals, als centres educatius i sanitaris, i telemàticament la podrà consultar al web de l’Ajuntament i a les seves xarxes socials.